Greensuites_35 Greensuites_24 Greensuites_32 DJI_0564 DJI_0554 Green Suites Greensuites_49 023A4600 Reception_26 Reception_34

Σχετικά με μας

Το Green Suites δημιουργήθηκε με στόχο να αποτελέσει το πιο φιλικό προς το περιβάλλον ξενοδοχείο στην Αθήνα. Νεόδμητο και σχεδιασμένο με απόλυτη προσοχή στις λεπτομέρειες, εξασφαλίζοντας ότι τα πάντα, από τα υλικά κατασκευής έως τις διαδικασίες που ακολουθεί, εναρμονίζονται με την οικολογική φιλοσοφία, το Green Suites φιλοδοξεί να ανοίξει τον δρόμο για ένα πιο βιώσιμο μοντέλο φιλοξενίας.

Ως ένα πολυτελές Αθηναϊκό ξενοδοχείο, που διακρίνεται για την οικολογική του πρωτοπορία, το Green Suites, όπως μαρτυρά και το όνομά του, είναι σχεδιασμένο ακολουθώντας πιστά την «πράσινη» νοοτροπία και μία άκρως eco – friendly προσέγγιση, από τα θεμέλια έως και τον τελευταίο του όροφο. Παρέχοντας ενεργειακή αποδοτικότητα σε όλους τους χώρους, το ξενοδοχείο μας προσφέρει στα πολυτελή δωμάτια και στις δύο σουίτες του μία μοναδική εμπειρία διαμονής, που χαρακτηρίζεται από εξαιρετική πολυτέλεια και περιβαλλοντική συνείδηση. Αποστολή μας είναι η δημιουργία του πρώτου “πράσινου” ξενοδοχείου στην αθήνα προσφέροντας στους επισκέπτες μας μια μοναδική εμπειρία διαμονής, ενώ όραμά μας είναι να πρωτοπορήσουμε στη δημιουργία μια νέας εποχής, οπού ο πλανήτης μας θα είναι υγιέστερος και πιο φιλόξενος.

Το ξενοδοχείο μας είναι φτιαγμένο σύμφωνα με τα νέα ενεργειακά πρότυπα του 2020 που υπαγορεύουν μηδενική ενεργειακή σπατάλη, ενώ παρακάτω θα βρείτε όλα τα οικολογικά στοιχεία που το κάνουν μοναδικό:

Οικολογική φιλοσοφία & πρακτικές

Το ξενοδοχείο Green Suites έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με την τελευταία οδηγία για τις ενεργειακές επιδόσεις, που προβλέπει ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας.

Αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής είναι να αναδειχθεί ως ένα πλήρως συμβατό ενεργειακό κτίριο για το 2020, και παρακάτω θα βρείτε μερικά από τα χαρακτηριστικά που συντελούν σε αυτό:

– Κρύσταλλα εξοικονόμησης ενέργειας

– Ολική εξωτερική θερμοπρόσοψη

– Φωτισμός υπογείου με σύστημα φωτοσωλήνων

– Ρυθμιζόμενοι αισθητήρες μονοξειδίου του άνθρακα

– Φωτισμός με LED

– Ανεξάρτητοι μετρητές ηλεκτρικού ρεύματος

– Αντλίες θερμότητας

– Inverter σύστημα κλιματισμού

– Συλλογή ομβρίων υδάτων για τις ανάγκες του κτιρίου

– Οικολογικά χρώματα

– Βιοδιασπώμενα προϊόντα κτλ.

-Ηλιακά πάνελ

-Φωτοβολταϊκά συστήματα

The Advantages of Booking Directly
  • Best Price Guarantee
  • Exclusive Offers
  • Early check in - late check out (upon availability)